Over ons

Friteusevergelijken.nl

Friteusevergelijken.nl is de specialist op het gebied van friteuses. Via ons kun je eenvoudig de beste friteuses vergelijken en kopen. Of je nu een traditionele frituurpan zoekt of toch liever een heteluchtfriteuse (Airfryer) aanschaft, voor iedere snackliefhebber is er een geschikte friteuse te vinden. Vergelijk daarom snel de beste friteuse merken zoals Philips, Tefal, Inventum en Princess. Een friteuse kopen was nog nooit zo makkelijk!

De beste friteuses

Vergelijken

Frituren op een goedkope en eenvoudige manier kan met een gewone frituurpan. Deze zijn vaak voorzien van een deksel, geurfilter en regelbare temperatuur. Voor 1 persoonshuishoudens of kleine huishoudens zijn er kleine friteuses (< 1 liter) te koop. 

Een dubbele friteuse beschikt over twee afzonderlijke mandjes. Hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld friet en snacks tegelijkertijd in aparte korven te frituren. Omdat de dubbele frituurpan is voorzien van twee afzonderlijke binnenpannen, heeft u minder last van temperatuurschommelingen en kunt u meer lekkernijen in 1 keer bereiden. Kijk bij het kopen van een dubbele friteuse altijd of deze over twee thermostaten beschikt.

Steeds populairder wordt de hetelucht friteuse, ook wel Airfryer genoemd. Dit apparaat wordt niet voorzien van olie, maar gebruikt hete lucht om de snacks te bereiden. Hierdoor is het “bakken” van snacks een stuk gezonder dan bij een gewone frituurpan.

Net als Airfryers worden ook multi-cookers steeds meer verkocht. In deze machine kunt u tal van gerechten klaarmaken. Of u nu wilt stomen, bakken of koken, een multicooker maakt het mogelijk.

Volg ons