DOMO DO519FR 4,5L friteuse

DOMO DO519FR 4,5L friteuse

Op zoek naar de beste friteuse voor een huishouden van 4 personen? Kijk eens naar de DOMO DO519FR 4,5L: dit model is geschikt voor een inhoud van 1 kg aan friet of snacks. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over deze friteuse: je leest hier niet alleen de belangrijkste productinformatie, maar ook de voor- en nadelen. Zo ben je in staat om een goede vergelijking te maken met andere modellen. Ontdek alle informatie en kies gegarandeerd de beste frituurpan!

DOMO DO519FR 4,5L

Deze DOMO friteuse is een compacte en stijlvolle frituurpan die makkelijk in gebruik is. Je bakt friet voor maximaal 4 personen: ideaal voor een kleiner huishouden omdat iedereen dan tegelijk kan eten. Natuurlijk kun je met deze frituurpan ook snacks bereiden zoals frikandellen: hier is een aparte instelling voor. Dankzij het kijkvenster houd je in de gaten hoe het ervoor staat met het bakproces en eet jij de perfecte friet.

In de doos

  • Handleiding

De installatie van de DOMO DO519FR 4,5L

De DOMO DO519FR 4,5L heeft een zeer eenvoudige installatie. De friteuse wordt geleverd met een snoer die je in het stopcontact aansluit. Daarna kun je de olie of het vet toevoegen en breng je dit op temperatuur. Lees voor het eerste gebruik altijd even de handleiding, zodat je precies weet hoe je deze friteuse moet gebruiken.

Specificaties

  • Vermogen: 3200 W
  • Laadvermogen: 1 kg
  • Efficiënt laadvermogen: 0,9 kg
  • Capaciteit in personen: 3 à 4
  • Frituursysteem: olie of vet

Bediening en onderhoudDomo DO519FR friteuse

De bediening van deze frituurpan spreekt grotendeels voor zich. Zodra het verwarmingselement aan staat, gaat de pan gelijkmatig en snel opwarmen. Dit duurt niet lang: zodra het lampje brandt kun je snel jouw friet toevoegen. Voor friet, kip, vis en frikandellen zijn diverse instellingen die je met een makkelijke draaiknop selecteert. Via het handige kijkvenster houdt je vervolgens het proces in de gaten en haal je de friet of snacks eruit wanneer deze er goed uit zien. Ben je klaar? Haal de stekker uit het stopcontact, doe de deksel op de pan en zet de frituurpan weg zodra deze is afgekoeld.

Het is erg gemakkelijk om deze DOMO frituurpan te onderhouden. Deze frituurpan bestaat uit verschillende onderdelen die je kunt afwassen, zodat ze weer schoon zijn en volop gebruikt kunnen worden. Het verwarmingselement is ook uitneembaar, waardoor je de bodem van de friteuse goed schoonmaakt. De olie moet na ongeveer 5 keer gebruik vervangen worden: je kunt dan meteen de rest van de pan reinigen.

Voor- en nadelen

De DOMO DO519FR 4,5L is een frituurpan met verschillende voordelen. Zo is de frituurpan uitgerust met een koude zone: zo gaat de olie langer mee en hoef je deze minder vaak te verversen. De frituurdeeltjes dalen naar de bodem zodat de olie waarin je de friet of snacks bakt langer meegaat. Daarnaast is het geurfilter ook een groot voordeel: dit voorkomt dat je huis erg naar frituur gaat ruiken. Een nadeel van het toestel is dat de onderdelen van deze frituurpan niet vaatwasmachinebestendig zijn. Je bent daardoor meer tijd kwijt met het schoonmaken van de losse onderdelen.

Conclusie

De DOMO DO519FR 4,5L is een prima frituurpan die aan de belangrijkste eisen voldoet: de handige draaiknop met instellingen is prettig: zo weet je zeker dat je friet en snacks op de juiste temperatuur bakt. Het is wel minder aangenaam dat je de onderdelen zelf los moet reinigen. Er zijn ook genoeg modellen met vaatwasmachinebestendige onderdelen. Kijk anders ook eens naar de Princess Superior Fryer 183001.