Frifri friteuses

Frifri is een friteuse merk dat niet alleen bekend staat om de friteuses, maar ook om de productie van wafelijzers en producten voor de bewerking van chocolade. Het is geen verrassing dat dit merk Belgisch is: alle traditionele Belgische lekkernijen kunnen dan ook perfect worden gemaakt met het gebruik van Frifri producten. Het merk streeft er dan ook altijd naar om friteuses te produceren die niet alleen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen, maar die ook matchen met de wensen van de gebruikers. Het gebruik van een goede friteuse kan het verschil maken tussen goede en zeer goede friet.

Frifri friteuse

FriFri friteuseAls het gaat om Frifri friteuses zijn er al heel wat modellen op de markt gebracht. En voordat je een goede friteuse van Frifri gaat aanschaffen, is het belangrijk om te bepalen welke eisen jij stelt en welke specificaties voor jou belangrijk zijn. Onder andere de inhoud kan een rol spelen, het laadvermogen of de aanwezigheid van een goed filter. Onder andere de Frifri 1948 Duofil 4,5 liter is een voorbeeld van een friteuse die voorzien is van alle gemakken. Denk hierbij aan een deksel met twee filters: een tegen nare geurtjes en een vetfilter. De onderdelen zijn daarnaast gemakkelijk los te maken voor een goede reiniging.

Ook de Frifri 5828 DuoG&V 3,5L is voorzien van een dubbele filter in het deksel. Dit apparaat blijft koel tijdens gebruik, zodat je de hem ook gemakkelijk in de buurt van kinderen gebruikt. Deze friteuse bakt frietjes voor 3 tot 4 personen tegelijk, waardoor niemand tekort komt. Het handige kijkvenster zorgt ervoor dat je het bakproces goed in de gaten houdt.

Wat zijn de voordelen van FriFri friteuses?

Er zitten verschillende voordelen aan het gebruik van Frifri friteuses. Deze friteuses voldoen stuk voor stuk aan de belangrijkste eisen voor een goede friteuse. Frifri is een van de weinige merken die friteuses aanbiedt met meerdere filters: de koolstoffilter voorkomt de verspreiding van nare geurtjes en het vetfilter voorkomt dat jouw friteuse vaak schoongemaakt moet worden. Een ander voordeel is het uitgebreide assortiment: je hebt de keuze uit meerdere Frifri friteuses. Zo ben je altijd in staat om een gewenste friteuse van het merk uit te kiezen.

Hoe werken friteuses van FriFri?

Frifri friteuses zoals de Frifri 828 4L hebben een eenvoudige werking. De friteuses kunnen worden aangesloten middels een stopcontact. Voor het eerste gebruik dien je olie of vet toe te voegen aan het apparaat. Zodra dit op temperatuur is, kun je de frietjes toevoegen en deze bak je zolang aangegeven op de verpakking. Daarna pak je het handvat en trek je deze omhoog, zodat de frietjes eerst goed kunnen uitlekken. Daarna kun je de frietjes gemakkelijk op de borden verdelen. Ook snacks bereid je op dezelfde manier.

Speciale functies van een FriFri friteuse

De friteuses van Frifri hebben verschillende extra functies. Zo kun je de temperatuur zelf instellen zodat je precies de frietjes krijgt waar jij zin in hebt. Daarnaast is iedere friteuse van het merk voorzien van een geurfilter: zo voorkom je dat het hele huis naar friet ruikt. Op het gebied van gebruiksgemak heeft Frifri meerdere aanpassingen gedaan: dankzij een kijkvenster, de koude zone en het inklapbaar handvat ben jij in staat om jouw Frifri friteuse heel gemakkelijk in gebruik te nemen.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Voordat je de voor jou beste frituurpan gaat aanschaffen is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Besteedt onder andere aandacht aan de inhoud van de friteuse: er staat vaak aangegeven voor hoeveel personen er friet bereid kan worden met één lading. Daarnaast is het slim om te kijken naar het laadvermogen, het gewicht en het frituursysteem. Op basis hiervan maak je de juiste keuze.

De belangrijkste gegevens over de Frifri friteuses in één oogopslag:

  • Friteuses met handige geurfilter
  • Verkrijgbaar in diverse prijscategorieën
  • De meeste Frifri friteuses hebben een koele wand