Fritel Frytastic 5371 4L friteuse

Fritel Frytastic 5371 4L friteuseFritel Frytastic 5371 4L friteuse | Er is niets lekkerder dan friet (of bijpassende snacks) uit de friteuse. Dit is hoe friet hoort te smaken. Je wilt dan niet zomaar een friteuse, maar een frituurpan die een grote hoeveelheid in één keer kan frituren. Je wilt geen gewone friteuse, je wilt een frituurpan die Frytastic is. In dat geval zit je goed bij de Fritel Frytastic 5371 4L. Dankzij de grote inhoud van 4L frituur je in één keer grote hoeveelheden friet. Dit maakt deze friteuse dan ook perfect voor 5 personen of meer. Hieronder kun je meer lezen over de eigenschappen van deze Fritel frituurpan.

Fritel Frytastic 5371 4L overzicht

Een friteuse met een grote inhoud biedt veel mogelijkheden. Ten eerste is deze perfect voor grotere huishoudens, waar je vaak in één voor meerdere personen friet of snackjes moet bakken. Tevens is een dergelijke frituurpan perfect voor grote gezelschappen, bijvoorbeeld het frituren van bittergarnituur tijdens een feestje. Maar ook als je single of een stel bent, is een grote friteuse een uitkomst. Je kunt in één keer genoeg friet frituren om lekker door te kunnen eten. Dat zijn een aantal voordelen van een frituur. Daarnaast ben je zo klaar met frituren dankzij het hoge vermogen van 3200 watt. Er is ten slotte een koude zone ingebouwd, die er voor zorgt dat je het vet minder vaak hoeft te verversen.

In de doos

  • Fritel Frytastic 5371 4L
  • Handleiding

Technische specificaties

  • Frituursysteem: olie of vet
  • Laadvermogen: 1,36 kg
  • Capaciteit: 5 of meer personen
  • Gewicht: 3,9 kg
  • Oppervlakte (B x H x D): 28 x 31 x 44 cm
  • Max. temperatuur: 190 graden Celsius

Bediening en onderhoud van de Fritel Frytastic 5371 4L

Door de aan knop in te drukken wordt de friteuse aangezet. Deze aan knop is tevens een draaiknop, aan de hand waarvan je de stand kunt kiezen waarin je de frituurpan zet. Je kunt kiezen uit temperaturen van 150 graden Celsius tot aan 190 graden Celsius. Hierna begin je met het bakken van de friet (of snacks). De frituur geeft zelf aan wanneer de friet klaar is. Zo hoef je niet continu de friteuse te checken. Door de koude zone hoef je minder tijd te spenderen aan de onderhoud van de friteuse. Natuurlijk moet je alsnog van tijd tot tijd het vet vervangen, want dit levert de beste kwaliteit friet op. Vaak vol je dit zelf het beste aan.

Voor- en nadelen van de Fritel Frytastic 5371 4L

Door de grootte van de inhoud van deze friteuse (4 liter) kun je in één keer grote hoeveelheden friet bakken. Ideaal voor 5 personen of meer, maar ook als je graag grote hoeveelheden in één keer bakt. Tevens hoef je niet lang te wachten op je friet of snacks: dankzij het hoge vermogen van 3200 watt zijn je frites snel klaar. Door de koude zone hoef je bovendien minder frequent je vet te verversen. Het enige nadeel van de friteuse is dat er geen timer is om de baktijd mee in te stellen. Je zult dus zelf goed op moeten letten.

Conclusie

Als je snel in één keer een grote hoeveelheid friet wilt bakken, is de Fritel Frytastic frituurpan een slimme aankoop. Tijdens één bakbeurt bak je genoeg friet voor 5 of meer personen. Het hoge vermogen zorgt er voor dat je snel klaar bent. En je hoeft ook nog eens minder vaak het vet te verversen. Een slimme aankoop en niet voor niets een van de best verkochte frituurpannen van dit moment.