Inventum GF250HL hetelucht friteuse

Inventum GF250HL hetelucht friteuse

Gezond leven kan lastig zijn met een druk bestaan. Je hebt weinig tijd om alle groenten te snijden en daarnaast kan het vaak lastig zijn om een uur in de keuken te staan om jouw gerecht in de gaten houden. Om deze tijd te besparen en toch de gezonde gerechten te kunnen serveren, kan de Inventum GF250HL hetelucht friteuse een goede oplossing zijn. Deze airfryer geeft jou namelijk meer dan alleen de gebruiksgemakken van het apparaat zelf.

Inventum GF250HL hetelucht friteuse overzicht

Deze Inventum hetelucht friteuse kan zonder frituurvet de lekkerste friet en snacks bereiden. Het heteluchtsysteem zorgt er namelijk voor dat al het vet uit de gerechten wordt gefilterd, waardoor je een gezonde oplossing overhoudt. Naast friet kun je er ook complete maaltijden mee bereiden, doordat er ook een grillstand, roosterstand en bakstand op het apparaat aanwezig zijn. Hiervoor hoef je alleen maar aan de draaiknoppen te draaien en de juiste temperatuur aan te geven.

In de doos

 • Inventum GF250HL hetelucht friteuse
 • Handleiding

Technische specificatiesInventum GF250HL hetelucht friteuse

 • Frituursysteem: Hete lucht
 • Capaciteit in personen: 2 tot 3 personen
 • Materiaal: Kunststof
 • Type kunststof: Plastic
 • Materiaal handvat: Kunststof
 • Kleur: Zwart
 • Maximum temperatuur: 200 graden Celsius
 • Timer: Ja
 • Automatische uitschakeling: Ja
 • Bediening: Knoppen

Bediening van de Inventum GF250HL hetelucht friteuse

De Inventum GF250HL heteluchtfriteuse kan bediend worden aan de hand van draaiknoppen. Deze draaiknoppen zorgen ervoor dat je de juiste temperatuur in kunt stellen, zodat jouw gerechten bereid worden. Je moet hiervoor wel goed weten welke temperatuur er nodig is voor jouw gerechten, want er zijn geen extra programma’s geïntegreerd die jouw gerechten op zijn best bereiden. Echter hoef je na het instellen van de temperatuur niets meer te doen.

Onderhoud van de Inventum GF250HL

De Inventum GF250HL hetelucht friteuse onderhouden is eenvoudig. De verwijderbare onderdelen kunnen namelijk eenvoudig in de vaatwasser, waardoor je er geen omkijken meer naar hebt. Je kunt de onderdelen eenvoudig losklikken, waarna ze regelrecht de vaatwasmachine in kunnen en je alleen nog een doekje over de rest van het apparaat hoeft te halen. Het onderhoud zorgt er daardoor voor dat je niet veel tijd kwijt bent na het koken.

Voor- en nadelen van de Inventum GF250HL

De Inventum GF250HL hetelucht friteuse is een compacte airfryer, waardoor deze eenvoudig in iedere keuken geplaatst kan worden. Door de inhoud is deze te klein voor de gemiddelde gezinnen, maar ideaal voor een huishouden van twee personen. Daarbij ben je voorzien van een automatische uitschakeling, waardoor de airfryer energiezuinig is. Echter heb je geen extra accessoires, waardoor je nog een een kostenplaatje krijgt als je van alle gemakken voorzien wilt zijn.

Conclusie

De Inventum GF250HL hetelucht friteuse mag dan een goede airfryer zijn voor een huishouden van twee personen en een compact formaat hebben, je bent meer geld kwijt dan wanneer je een grotere variant aanschaft. Door het ontbreken van de display is het vaak lastig om de juiste temperatuur in te stellen en kun je ook niet genieten van voorgeprogrammeerde programma’s. Deze ontbreken immers, waardoor je jouw gerechten nog steeds in de gaten moet blijven houden.