Inventum GF350HLD hetelucht friteuse

Inventum GF350HLD hetelucht friteuse

De Inventum GF350HLD hetelucht friteuse maakt gezond leven eenvoudiger. Het apparaat biedt jou namelijk de mogelijkheid om zonder vet toch te kunnen genieten van een portie friet en maakt het daarnaast mogelijk om complete maaltijden te bereiden voor de kleinere gezinnen. Hierdoor kun je jouw hele gezin kennis laten maken met gezond eten, zonder dat je hiervoor lang in de keuken staat.

Inventum GF350HLD hetelucht friteuse overzicht

De Inventum GF350HLD heteluchtfriteuse is een airfryer die voorzien is van acht automatische programma’s, waarmee je een grote verscheidenheid aan gerechten kunt maken. Deze programma’s zorgen er namelijk voor dat je de juiste temperatuur en bereidingstijd met slechts een druk op de knop ingesteld hebt en je er voor de rest geen omkijken meer naar hebt. Het heteluchtsysteem zorgt daarbij voor de rest. Doordat er hete lucht circuleert, wordt alles goed gegaard en het vet onttrokken aan de gerechten. Hierdoor is het altijd gezond.

In de doos

 • Inventum GF350HLD hetelucht friteuse
 • Handleiding

Technische specificatiesInventum GF350HLD heteluchtfriteuse

 • Frituursysteem: Hete lucht
 • Capaciteit in personen: 3 tot 4 personen
 • Materiaal: Kunststof
 • Type kunststof: Plastic
 • Materiaal handvat: Kunststof
 • Kleur: Zwart of staal
 • Maximum temperatuur: 200 graden Celsius
 • Timer: Ja
 • Automatische uitschakeling: Ja
 • Bediening: Touchscreen
 • Aantal programma’s: 8
 • Afmetingen (H x B x D): 31,4 x 28 x 28

Bediening van de Inventum GF350HLD hetelucht friteuse

De Inventum GF350HLD hetelucht friteuse is eenvoudig te bedienen met de touchscreen op de voorkant van het apparaat. Met het touchscreen heb je de mogelijkheid om een van de acht automatische programma’s in te schakelen, waardoor je direct alles goed ingesteld hebt. Ben je van plan om een ander gerecht te maken? Dan kun je de temperatuur ook zelf instellen. Op het display zie je de timer verschijnen, waardoor je ook weet wanneer jouw gerecht klaar is. Je kunt hierdoor even iets anders gaan doen voordat je moet gaan eten.

Onderhoud van de Inventum GF350HLD

Na het koken ben je verzekerd van een simpele schoonmaak. De meeste onderdelen van deze Inventum hetelucht friteuse kunnen namelijk de vaatwasser in. Je kunt deze onderdelen eenvoudig uit de airfryer halen, waarna je uitsluitend nog een doekje over het apparaat hoeft te halen. Niet alleen is het maken van de meest gezonde gerechten hierdoor gemakkelijk, ook ben je na het eten niet veel tijd meer kwijt aan het schoonmaken van de keuken. Je hebt immers maar een apparaat gebruikt voor een complete maaltijd.

Voor- en nadelen van de Inventum GF350HLD

De Inventum GF350HLD heteluchtfriteuse kent veel verschillende voordelen. Zo ben je voorzien van de beste oplossing voor gezonde gerechten, waardoor er geen ander keukenapparatuur meer nodig is voor een maaltijd en heb je de mogelijkheid om tijdens het koken iets anders te gaan doen. Je hoeft niet meer in een pan te roeren, maar kunt gewoon gaat zitten en wachten. Wanneer de timer afloopt, kun je echter niet lang wachten met opscheppen. De airfryer kent namelijk geen warmhoudfunctie.

Conclusie

De Inventum GF350HLD hetelucht friteuse is een eenvoudige airfryer waar wel veel functionaliteit mee geboden wordt. Je hebt toegang tot meerdere programma’s, waardoor je er meer mee kunt maken dan alleen een portie friet. Echter is deze redelijk goedkope airfryer niet heel groot, waardoor een groter gezin dan gemiddeld vaak niet uitkomt met alleen dit keukenapparaat. Voor de rest ben je altijd van alle gemakken voorzien en is er in jouw drukke bestaan weer tijd voor een gezonde maaltijd.