Inventum GF552HL heteluchtfriteuse

Inventum GF552HL hetelucht friteuse

De Inventum GF552HL heteluchtfriteuse maakt gezond koken mogelijk. Je hoeft niet veel tijd te besteden in de keuken, doordat de airfryer alles voor jou doet. Zodra de ingredi├źnten erin zitten, heb je er geen omkijken meer naar en kun je wachten tot de timer afloopt. Hierdoor kun je vanaf de aanschaf direct beginnen met een gezondere levensstijl, zonder dat je hiervoor naar een streng dieet hoeft te kijken of urenlang bij het aanrecht hoeft te staan.

Inventum GF552HL heteluchtfriteuse overzicht

Deze Inventum heteluchtfriteuse is speciaal gemaakt voor jouw gezonde gerechten. Je kunt er verschillende maaltijden mee bereiden voor meerdere personen, maar kunt er ook de lekkerste friet en snacks in bakken zonder dat hierbij veel vet kunt kijken. Het heteluchtsysteem zorgt ervoor dat al het vet eruit wordt gehaald en jouw friet knapperig aanvoelt. Met de draaiknoppen kun je hiervoor de juiste temperatuur instellen, waarna je na enkele minuten het eten op tafel kunt zetten. Dit maakt deze airfryer ideaal voor een druk bestaan.

In de doos

 • Inventum GF552HL hetelucht friteuse
 • Handleiding
 • Grillpan

Technische specificatiesInventum GF552HL heteluchtfriteuse

 • Frituursysteem: Hete lucht
 • Capaciteit in personen: 4 of meer personen
 • Materiaal: Kunststof
 • Type kunststof: Plastic
 • Materiaal handvat: Kunststof
 • Kleur: Zwart of zilver
 • Maximum temperatuur: 200 graden Celsius
 • Timer: Ja, 30 minuten
 • Automatische uitschakeling: Ja
 • Bediening: Draaiknoppen
 • Afmetingen (H x B x D): 36 x 32 x 39 centimeter

Bediening van de Inventum GF552HL heteluchtfriteuse

De bediening van de Inventum GF552HL hetelucht friteuse gebeurt aan de hand van draaiknoppen. Een van deze draaiknoppen is bedoeld om de temperatuur in te stellen. Met een maximum van 200 graden Celsius kun je verschillende snacks bereiden met deze friteuse. De andere knop is bedoeld voor de timer. Deze timer kun je instellen tot 30 minuten, waardoor je de tijd zelf niet meer in de gaten hoeft te houden tijdens de bereiding.

Onderhoud van de Inventum GF552HL

De Inventum GF552HL heteluchtfriteuse schoonmaken gaat eenvoudig, want het apparaat is voor een groot deel vaatwasmachinebestendig. De verwijderbare onderdelen kunnen losgeklikt worden, waarna deze in de vaatwasser geplaatst worden en het onderhoud er eigenlijk alweer op zit. Wil je de airfryer het pronkstuk van jouw keuken laten zijn, dan is een doekje met sop voldoende om het apparaat weer te laten blinken. Doordat er geen vet gebruikt wordt, is ook dit niet iedere keer nodig. Je bent in slechts enkele minuten klaar met de keuken schoonmaken na het koken.

Voor- en nadelen van de Inventum GF552HL

De Inventum GF552HL heteluchtfriteuse is een extra grote friteuse, waardoor er voor meerdere personen eten mee klaargemaakt kan worden. Dit zorgt ervoor dat niemand meer hoeft te wachten en je met het hele gezin kunt genieten van een gezonde maaltijd. Voeg hier de vaatwasmachinebestendige onderdelen aan toe en je hebt altijd een goede oplossing voor in de keuken. Het nadeel van de airfryer is het ontbreken van een display. Hierdoor moet je de cijfers bij de draaiknoppen goed aflezen voor de juiste instellingen.

Conclusie

De Inventum GF552HL aifrfryer is een goede oplossing voor de grotere gezinnen. De grote inhoud van de mand zorgt er namelijk voor dat je altijd voldoende friet kunt maken en daarbij ook complete maaltijden kunt bereiden. Hoewel het apparaat door middel van draaiknoppen werkt, ben je er snel achter hoe je alles in moet stellen om ieder gerecht tot een goed einde te brengen en kun je de gezonde maaltijden te allen tijde maken. Daarnaast krijg je altijd minimaal 2 jaar fabrieksgarantie op de airfryer.