Moulinex Easy Fry Classic airfryer

Een goede hetelucht friteuse vinden kan een uitdaging zijn. Je kijkt niet alleen naar merk en prijs, maar ook naar functies en gebruiksgemak. Op deze manier ben je zeker van een goede aankoop waar je heel lang van gaat profiteren. De Moulinex Easy Fry Classic behoort tot een van je mogelijkheden. Wat maakt deze airfryer een goede keuze? Hier lees je alles wat je moet weten over de Moulinex Easy Fry Classic; de voordelen, nadelen, specificaties en meer. Zo maak je de beste airfryer vergelijking met andere modellen en maak jij gegarandeerd een goede keuze!

Moulinex Easy Fry Classic

De Moulinex Easy Fry Classic is een airfryer waarmee je friet en andere lekkernijen voor 3 à 4 personen tegelijk bereidt. Je kunt de pan heel makkelijk uit het apparaat halen, zodat je eten eenvoudig in de airfryer doet en het er ook weer uit haalt. Behalve friet en snacks is deze hetelucht friteuse ook geschikt voor diverse andere gerechten, zoals groenten en kip, maar ook cake en andere zoete baksels. Het is helemaal aan jou om te bepalen hoe je deze airfryer in gebruik neemt.

In de doos

  • Handleiding

De installatie van de Moulinex Easy Fry Classic

Het keukenapparaat kan vrij snel in gebruik worden genomen. Steek de stekker in het stopcontact en zet de airfryer eerst een halve minuut tot een minuut aan. Zo kun je controleren of alles werkt. Lees van tevoren altijd de handleiding door, zodat je zeker weet dat je de heteluchtfriteuse goed gebruikt.

Specificaties

  • Vermogen: 1400 W
  • Laadvermogen: 1,2 kg
  • Effectief laadvermogen: 1,1 kg
  • Capaciteit in personen: 3 à 4
  • Frituursysteem: hetelucht

Moulinex Friteuse Easy Fry Classic + Inox EZ201D10Bediening en onderhoud

De Moulinex aifryer is gemakkelijk te bedienen. Plaats het eten in de uitneembare pan en plaats deze in de airfryer. Daarna stel je met de draaiknop zelf de temperatuur in van 80 tot 200 graden. De timer gaat dan aan en geeft je een seintje wanneer de bereiding klaar is. Je kunt de airfryer gerust vastpakken: zowel de buitenkant als het handvat blijven koel en worden niet warm.

Zo lang mogelijk gebruik maken van je hetelucht friteuse? Je kunt de binnenpan loshalen en eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Zo kun je altijd profiteren van een schone airfryer en de lekkerste gerechten. Een airfryer onderhouden hoeft helemaal niet veel tijd te kosten en dit toestel bewijst dat.

Voor- en nadelen

Je kunt gemakkelijk de baktijd instellen van een gerecht en daarnaast geeft de timer aan wanneer je gerecht klaar is: dit is een belangrijk voordeel van de friteuse. Een ander voordeel is dat je de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser kunt reinigen. Met deze airfryer bereid je friet en andere heerlijke gerechten voor 3 tot 4 personen. Een nadeel van deze airfryer is het ontbreken van een geurfilter: je kunt hierdoor wat meer last hebben van bakluchten.

Conclusie

Op zoek naar een betaalbaar instapmodel airfryer? De Moulinex Easy Fry Classic is dan zeker een aanrader. Je kunt hier heerlijke frietjes en snacks in bereiden, maar ook verschillende andere gerechten. Voor een wat meer uitgebreide hetelucht friteuse vind je veel andere mogelijkheden, onder andere van het merk Moulinex.