Moulinex friteuses

Moulinex is een friteuse merk dat kleine huishoudelijke apparaten op de markt brengt, waaronder ook friteuses. Het Belgische merk richtte zich in de jaren 60 vooral op de vrouw en had als belangrijkste doel haar te ontzorgen. Moulinex brengt niet alleen koffiezetapparaten en multicookers op de markt, maar ook friteuses. Het is dan ook goed mogelijk om een goede frituurpan aan te schaffen die aan je wensen voldoet. Het merk heeft meerdere modellen op de markt en biedt daarmee een grote verscheidenheid aan.

Moulinex friteuse

Moulinex friteuseOp het gebied van Moulinex friteuses zijn er heel wat mogelijkheden. Het merk heeft door de jaren heen verschillende uitvoeringen op de markt gebracht. Naar eigen zeggen creëer je met de friteuses van Moulinex heerlijke, knapperige gefrituurde gerechten waar je met twee personen of meer van kunt gaan genieten. Je hebt de keuze uit een friteuse die met of zonder olie werkt en daarnaast zijn er mogelijkheden om te kiezen voor een friteuse met zowel een grote als een kleine inhoud. Ben je op zoek naar een frituurpan die koel blijft aan de buitenkant? Onder andere de Moulinex Super Uno friteuse is dan een van de mogelijkheden.

Wellicht vind je het belangrijk als je frituurpan een timer heeft waarop je kunt aflezen over hoelang je friet klaar is. Onder andere de Easy Fry Classic van Moulinex is hierbij een van je mogelijkheden. Dankzij het ruime aanbod van kwalitatieve friteuses is het altijd mogelijk een frituurpan te kiezen die aan je wensen voldoet.

Wat zijn de voordelen van Moulinex friteuses?

Er zitten verschillende voordelen aan het gebruik van friteuses van Moulinex. In de eerste plaats kun je heel gemakkelijk een uitvoering kiezen die aan je wensen voldoet. Vind je een grote mandinhoud belangrijk of wil je graag een hetelucht friteuse waarvan je losse onderdelen in de vaatwasser kunt reinigen? Er is altijd een friteuse te vinden van Moulinex die aansluit op jouw eisen. Zo zijn er verschillende friteuses van het merk die koel blijven aan de buitenkant tijdens gebruik, waardoor je kiest voor optimale veiligheid, vooral als kinderen in de omgeving aanwezig zijn. Een ander voordeel is de aanwezigheid van een geurfilter in de deksel: zo heb je veel minder last van vervelende geurtjes.

Hoe werken friteuses van Moulinex?

Moulinex frituurpannen werken eenvoudig. Je kunt de frituurpan eenvoudig en snel aanzetten en vervolgens de olie toevoegen. Zodra deze op temperatuur is voeg je de frietjes of snacks toe. Enkele Moulinex friteuses zijn voorzien van een timer waarmee je eenvoudig en snel ziet hoe lang het nog duurt voordat je friet klaar is. Dankzij de makkelijke handgreep til je de man op zonder het deksel op te tillen en kun je de friet over de borden verdelen. Eetsmakelijk!

Speciale functies van een Moulinex friteuse

Er zitten verschillende speciale functies in de Moulinex friteuses. Zo zijn veel friteuses van het merk voorzien van een instelbare thermostaat voor het behalen van optimale bakresultaten. Daarnaast is het vervangbare koolstoffilter ook een handige extra: hiermee zorg je ervoor dat je veel minder last hebt van nare geurtjes. De meeste onderdelen van de frituurpan kun je loshalen om vervolgens in de vaatwasser te reinigen.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Er zijn verschillende zaken om op te letten wanneer je een nieuwe frituurpan gaat uitkiezen. Bij Moulinex friteuses let je onder andere op de inhoud van de mand: zo zie je staan voor hoeveel personen je friet en snacks kunt bakken. Daarnaast is het slim om te kijken naar de aanwezigheid van extra’s, zoals de instelbare thermostaat, vaatwasbestendige onderdelen en meer. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt en je de beste friteuse op olie en vet kunt kiezen!

De belangrijkste gegevens over de Moulinex friteuses in één oogopslag:

  • Betaalbare modellen, ook voor grote huishoudens
  • Verschillende verkrijgbare modellen
  • Ook friteuses met koele wand en vaatwasbestendig onderdelen