Moulinex Super Uno AM312010 friteuse

Een friteuse of airfryer moet niet alleen genoeg ruimte bieden, maar het is ook wel zo prettig als je deze gemakkelijk schoon maakt. Dit is het geval met de Moulinex Super Uno AM312010: een kwalitatieve frituurpan die je ook heel makkelijk reinigt na gebruik. Onder ander de antiaanbaklaag op de pan zorgt voor gemak. Meer weten? Op deze pagina lees je de complete productbeschrijving en review van de dit toestel en ontdek je of deze frituurpan voor jou de juiste keuze is.

Moulinex Super Uno AM312010 frituurpanMoulinex Super Uno AM312010

De Moulinex Super Uno AM312010 is een frituurpan van het Belgische merk Moulinex. Het merk staat bekend om de ruime en kwalitatieve friteuses. Deze frituurpan biedt ruimte voor heel veel porties. Je kunt friet bakken voor 6 personen. Het gebruiksvriendelijke systeem zorgt er niet alleen voor dat je op een veilige, maar ook op een snelle en effectieve manier heerlijke frietjes bakt. De frituurpan is voorzien van een instelbare thermostaat waarmee je al je favoriete snacks op de juiste temperatuur bereidt.

In de doos

  • Handleiding

De installatie van de Moulinex Super Uno AM312010

De installatie van deze friteuse neemt niet veel tijd in beslag. Je hoeft alleen de stekker in het stopcontact te doen en de olie toe te voegen. Zodra dit op temperatuur is kun je de friet meteen toevoegen. Lees van tevoren altijd de handleiding door, zodat je zeker weet dat je jouw nieuwe aanwinst op de juiste manier gebruikt.

Specificaties

  • Vermogen: 1800 W
  • Laadvermogen: 1,5 kg
  • Effectief laadvermogen: 1,4 kg
  • Capaciteit in personen: maximaal 6
  • Frituursysteem: olie 

Bediening en onderhoud

De bediening van de Moulinex friteuse is eenvoudig. Voeg de olie toe en breng dit op temperatuur. Dit hoeft alleen bij het eerste gebruik of wanneer je de olie gaat vervangen. Daarna voeg je de friet of snacks toe en bak je deze in de juiste tijd en op de juiste temperatuur. Kijk goed naar de maximale laadvermogen: er kan 1,5 kg in de mand, maar het effectief laadvermogen is 1,4 kg. Zo wordt alle friet ondergedompeld in de olie en kan dit goed bakken.

Het regelmatig schoonmaken van een friteuse is belangrijk voor de levensduur van je friteuse en de kwaliteit van de friet. Eens in de zoveel tijd doe je er goed aan om de olie te verversen. Je kunt dan meteen de pan uit elkaar halen en de losse onderdelen in de vaatwasmachine  te reinigen. Daarna zet je alles weer in elkaar en voeg je nieuwe olie toe.

Voor- en nadelen

De Moulinex Super Uno AM312010 heeft als belangrijkste voordeel dat je kiest voor enorm veel gebruiksgemak. De uitneembare binnenpan heeft een anti-aanbaklaag maar is ook gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser. Verder kun je met deze frituurpan beste frituurpannenvoor veel mensen tegelijk friet bakken. Tot slot zit er een duurzaam koolstoffilter in de deksel voor het opvangen van nare geurtjes.

Conclusie

Altijd zelf lekkere friet maken? Voor grotere huishoudens is de Moulinex Super Uno AM312010 een onmisbare toevoeging. Het eenvoudige gebruik is nog een extra voordeel waarvan je profiteert. Een van de beste frituurpannen van dit moment.