Philips Airfryer XL HD9247/90

Philips Airfryer XL HD9247/90

Gezonder leven en toch genieten van een portie friet. Het kan met de Philips Airfryer XL HD9247/90. Deze airfryer zorgt namelijk niet alleen voor de verschillende gerechten die je ermee kunt bereiden, maar voert daarbij ook al het vet af. Zo kunnen zelfs snacks tot jouw nieuwe dieet behoren. Hiervoor heb je ook altijd de meest veelzijdige opties tot je beschikking en ben je niet veel tijd kwijt met het onderhoud. Deze Philips heteluchtfriteuse is daarom jouw nieuwe hulp in de keuken.

Philips Airfryer XL HD9247/90 overzicht

De Philips Airfryer XL HD9247/90 is voorzien van de TurboStar technologie, waardoor je de airfryer niet meer hoeft op te warmen voor gebruik. Je kunt daarom direct aan de slag gaan met jouw gerechten, zonder dat je een lange tijd hoeft te wachten. In tegenstelling tot de gewone friteuse kan jou dit al gauw een kwartier schelen. Ook wordt het vet uit de producten direct afgevoerd, waardoor het gezonder wordt. Het toestel is voorzien van een koele wand, waardoor niemand zijn handen meer zal verbranden aan het apparaat.

In de doos

 • Philips Airfryer XL HD9247/90
 • Handleiding
 • Receptenboek
 • Bakplaat

Technische specificatiesPhilips Airfryer XL HD9247/90 Deep Black

 • Frituursysteem: Hete lucht
 • Airfryer technologie: Rapid Air
 • Capaciteit in personen: 3 à 4 personen
 • Materiaal: kunststof
 • Type kunststof: Plastic
 • Oppervlakte (H x B x D): 30,2 x 31,5 x 42,3 centimeter
 • Vorm: Vierkant
 • Afwerking: Mat en glanzend
 • Maximum temperatuur: 200 graden Celsius
 • Temperatuurinstellingen: instelbaar
 • Timer: Ja
 • Vaatwasser bestendig: Binnenpan en mandje

Bediening van de Philips Airfryer XL HD9247/90

De Philips Airfryer XL HD9247/90 heteluchtfriteuse is eenvoudig te bedienen door middel van de knoppen. Hier kun je de verschillende temperaturen mee instellen, waardoor je altijd de beste temperatuur hebt voor jouw gerechten. Zo kun je er niet alleen mee frituren, maar ook complete maaltijden mee bereiden op de gewenste warmte. Hiervoor hoef je alleen maar aan de draaiknop te draaien en je hebt de instellingen binnen enkele seconden geregeld.

Onderhoud van de Philips Airfryer XL HD9247/90

Enkele onderdelen van de hetelucht friteuse zijn verwijderbaar. Zo kun je de binnenpan en het mandje eenvoudig verwijderen voor een goede schoonmaak. Deze onderdelen kun je in de vaatwasser plaatsen, waardoor je ze altijd op de goede manier gereinigd kunt hebben. De rest van de airfryer kun je eenvoudig met een doekje afdoen, waardoor er geen stof of etensresten op de friteuse achterblijven. Zo heb je altijd hygiënisch keukenapparaat tot je beschikking.

Voor- en nadelen van de Philips Airfryer XL HD9247/90

Eerst naar de voordelen van de airfryer. De garantie op de airfryer is prima. Verder is deze Philips Airfryer XL HD9247/90 heteluchtfriteuse voorzien van een geurfilter, waardoor je de baklucht voor een groot deel tegen kunt houden. Jouw huis zal hierdoor bijna niet meer naar eten ruiken. Daarnaast heb je meer tot je beschikking dan alleen een mand voor de gerechten. De meegeleverde bakplaat zorgt er namelijk ook voor dat je een pizza in het apparaat kunt bereiden, waarbij de capaciteit een grote rol speelt. De grootte zorgt namelijk voor een gerecht van drie tot vier personen. Je zult hiervoor het apparaat wel dicht bij een stopcontact moeten zetten. De snoerlengte is namelijk maar 0,8 meter.

Conclusie

De Philips Airfryer XL HD9247/90 is een goede oplossing wanneer je een kleine keuken hebt. De veelzijdigheid van het apparaat maakt het namelijk mogelijk om meer dan alleen friet te maken, waardoor je de meeste gerechten eenvoudig kunt bereiden. Hiervoor hoeven de producten niet ontdooid te zijn, wat jou weer veel tijd kan schelen. Een vettige frituur en een heteluchtoven zijn verleden tijd in jouw keuken wanneer je deze hetelucht friteuse aanschaft. Daarbij heb je ook direct een gezondere levensstijl te pakken, wat veel ten goede kan komen aan jouw gezin.