Philips Avance Airfryer XXL HD9652/90

Philips Avance Airfryer XXL HD9652/90 Zwart friteuse + PanverdelerPhilips Avance Airfryer XXL HD9652/90 Zwart + panverdeler | Zie jij het wel zitten om regelmatig lekker te kokkerellen met de Airfryer voor het hele gezin? De Avance XXL HD9652/90 is een complete hetelucht friteuse die standaard met een panverdeler accessoire wordt geleverd. Hiermee tover je in een mum van tijd de lekkerste bak-, braad- of grillgerechten op tafel. Je kunt er natuurlijk ook altijd gewoon knapperige frietjes of snacks mee maken voor een feestje, of gewoon af en toe. Lekker, mals en ook nog eens een stuk gezonder dan een conventionele friteuse.

Mogelijkheden en accessoires

Philips heeft de Avance Collection serie Airfryers uitgebreid met het XXL-topmodel. Deze zijn net zo groot als de voorganger, de Airfryer XL, aan de buitenkant, maar bieden plaats aan 200 gram meer inhoud. Je bakt er dus 1.4 kg friet, of bijvoorbeeld een hele kip, in. Smullen voor het hele gezin! Naast een grotere inhoud is de luchtcirculatie verbeterd in de XXL Airfryers. De nieuwe Twin TurboStar technologie warmt nog sneller op en voert daarnaast bijna al het overtollige vocht, olie en vet af, door een slim vormgegeven bodemplaat. Het resultaat is heerlijk knapperig eten.

Gebruik en bediening

Met de panverdeler is het mogelijk twee verschillende gerechten naast elkaar klaar te maken in deze hetelucht friteuse. Je stelt de gewenste bereidingstijd en -temperatuur in op het duidelijke en functionele digitale aanraakscherm. Om het je nog makkelijker te maken, kun je kiezen uit een aantal voorinstellingen. En je eten kan er meteen in, want dankzij de Twin TurboStar is lang voorverwarmen niet nodig. De Philips Airfryer is zo goed als meteen op temperatuur.

Geurtjes en hitte

Met een Airfryer van Philips heb je niet meer last van bakluchtjes dan wanneer je eten klaarmaakt in de pan of oven. Anders dan bij een conventionele friteuse, gebruik je namelijk geen of heel weinig olie voor de bereiding van je eten. Warm wordt hij wel: de binnenkant kan een maximumtemperatuur bereiken van 200°C. Daar heb je aan de buitenkant helemaal geen last van, want die blijft lekker koel door de Coolwall-technologie van Philips. Zet hem dus gerust op het aanrecht in de keuken.

Hoe werkt de Philips HD9652 Airfryer?

Hoe werkt een airfryer? De lucht in een hetelucht friteuse wordt veel gerichter rondgecirculeerd dan in een conventionele heteluchtoven. Philips heeft daar de gepatenteerde Twin TurboStar techniek voor ontwikkeld. Deze laat de lucht niet alleen al het eten zo gelijkmatig mogelijk verwarmen, ook vangt de slim vormgegeven bodemplaat al het afgevoerde vocht en vet weg. Zo wordt je eten nog knapperiger dan ooit tevoren. Bovendien is deze manier van hete-luchtcirculatie zo efficiënt, dat voorverwarmen nauwelijks nodig is. Je kunt dus nog sneller aan tafel.

Wat kun je in de Airfryer XXL HD9652/90 klaarmaken?

Als je de Airfryer XXL HD9652 in huis haalt, zal het niet lang duren voor je je gaat afvragen wat je er niet in klaar kunt maken. Dankzij de panverdeler kun je je creativiteit de vrije loop laten en aan de slag gaan met allerlei recepten voor frituren, bakken, braden of grillen. Wat kan beginnen met gezondere frietjes en af en toe gegrilde groente kan uitgroeien tot een ware kook- en bakhobby. De vele accessoires die los verkrijgbaar zijn, de recepten van de Philips Chef en alle tips die je in de handige NutriU-app kunt vinden, helpen je zeker op weg.

Onderhoud en schoonmaken

Net als ieder stuk keukengoed wordt ook een Airfryer vies door gebruik. Maar als je een gewone friteuse op olie of vet gewend bent, zal het je verbazen hoe veel minder moeite het schoonmaken van een airfryer kost. Na ieder gebruik kun je eenvoudig de binnenpan, mand en panverdeler uitnemen en schoonmaken. Zet ze gewoon in de vaatwasser en na afloop zijn ze weer klaar voor een kookbeurt. Geen gedoe met vies en plakkerig oud vet dat vervangen moet worden.

Belangrijkste eigenschappen van de Philips Avance Airfryer XXL HD9652/90 Zwart

  • Frituurt met: hete lucht
  • Inclusief panverdeler accessoire
  • Vermogen: 2.225 watt
  • Temperatuur regelbaar tot maximaal 200°C
  • Inhoud: 3.3 liter
  • Maximum capaciteit: 1.4 kg

Voor wie is de Philips Avance Airfryer XXL HD9652/90 Zwart geschikt?

De XXL Airfryers in de Avance Collection zijn sowieso al de topmodellen in het assortiment van Philips hetelucht friteuses, zowel qua mogelijkheden als in omvang. Je kiest dus voor een product dat altijd erg goed scoort in tests, en ook voor meerdere eters geschikt is. De panverdeler is een heel handig accessoire wat je in deze uitvoering er voordelig bijkrijgt, maar je kunt ook kiezen voor de HD9650/90 basisuitvoering, waar je accessoires zelf bij moet kopen. Een van de beste airfryers die er te koop zijn.