Philips Avance Airfryer XXL HD9653/90

Philips Avance Airfryer XXL HD9653/90 friteuse + BakvormPhilips Avance Airfryer XXL HD9653/90 + bakvorm | Zou jij ook wel eens de show willen stelen bij Heel Holland Bakt, maar wil je ook gezonder snacken? Waarom zou je beide niet combineren met hetzelfde apparaat! Bij de HD9653 XXL Airfryer uit de Philips Avance Collection krijg je standaard een bakvorm meegeleverd, voor je lekkerste deegcreaties. Daarnaast kun je in deze hetelucht friteuse ook nog gewoon lekkere frietjes, snacks en grillgerechten klaarmaken. Lekker eten van twee walletjes was nog nooit zo gezond, want door het frituren met hete lucht is je eten veel minder vet.

Mogelijkheden en accessoires

De HD9653 opent een wereld aan mogelijkheden die je niet voor mogelijk had gehouden in een hetelucht friteuse. Allereerst is het een van de meeste geavanceerde Airfryers die Philips op de markt brengt. De Twin TurboStar luchtcirculatie zorgt ervoor dat met een minimum aan opwarmen de gewenste temperatuur wordt bereikt, en dat je eten vervolgens heel snel klaar is. Als je naast frituren en bakken ook beter wilt kunnen grillen of braden, kun je nog allerlei andere accessoires verkrijgen voor deze Airfryer XXL.

Gebruik en bediening

De HD9653 is net zo krachtig en makkelijk te bedienen als een conventionele friteuse op vet of olie, of een heteluchtoven. Je stelt de temperatuur en bereidingstijd eenvoudig in op het moderne, digitale aanraakscherm en je eten kan erin. Weet je niet zeker hoe lang of hoe warm je je eten moet bereiken? Dankzij handige, voorgeprogrammeerde instellingen voor alle gangbare etenswaren stel je deze automatisch in. Bij sommige gerechten kun je de lade er tijdens het opwarmen even uithalen, om het eten goed om te scheppen of te husselen.

Geurtjes en hitte

Andere luchtjes dan de geur van heerlijke, versgebakken brownies hoef je niet te verwachten met de HD9653 Airfryer XXL. Ook als je er een grote hoeveelheid frietjes in bakt, blijft je keuken lekker fris ruiken. Je gebruikt namelijk geen of weinig olie voor de bereiding. En je hoeft bij het koken niet bang te zijn dat je je verbrandt aan zo’n hete friteuse op je aanrecht. Dankzij de Coolwall-technologie van Philips wordt de buitenkant niet te warm.

Hoe werkt de Philips HD9653 Airfryer?

Een oven op hete lucht laat die lucht door de hele oven stromen, zodat het overal warm wordt. In een hetelucht friteuse is die circulatie nog eens extra geperfectioneerd, meestal met een gepatenteerde techniek van de fabrikant. In het geval van de Philips Airfryer XXL HD9653/90 is dat de Twin TurboStar techniek. Deze blaast de hete lucht heel gericht, en laat deze over een speciale bodemplaat stromen. Die bodemplaat zorgt voor een optimale afvoer van vocht en vet, zodat je eten extra knapperig wordt en je deegwaren heerlijk luchtig.

Wat kun je in de Airfryer XXL HD9653/90 klaarmaken?

Met de bakvorm, die je bij deze Airfryer krijgt, tover je de hetelucht friteuse om in een handzaam apparaat om allerlei lekkere deegwaren te kunnen bakken. De Philips Chef heeft allerlei inspirerende recepten gemaakt, die je vindt op de website, in de NutriU-app op je smartphone en in het bijgeleverde receptenboekje. En natuurlijk kun je ook alle andere gerechten die je daar vindt, klaarmaken in de Airfryer XXL HD9653/90. Geniet van lekkere en gezonde frietjes, snacks, gegrilde kip, vis, gebraden vlees en groentegerechten.

Onderhoud en schoonmaken

Een friteuse heeft vet dat regelmatig vervangen moet worden, en in een heteluchtoven is het altijd lastig om ieder hoekje te poetsen. Beide nadelen vervallen met een Airfryer XXL HD9653/90. Je kunt de binnenpan, mandje en bakvorm er gewoon uithalen na gebruik en schoonmaken, of in de vaatwasser doen. Gebruik je het apparaat niet? Dan berg je het snoer op in het speciale opbergvak en kun je de Philips Airfryer wegzetten in de kast of kelder, zodat deze netjes blijft.

Belangrijkste eigenschappen van de Philips Avance Airfryer XXL HD9653/90 Zwart

  • Frituurt met: hete lucht
  • Inclusief bakvorm accessoire
  • Vermogen: 2.225 watt
  • Temperatuur regelbaar tot maximaal 200°C
  • Inhoud: 3.3 liter
  • Maximum capaciteit: 1.4 kg

Voor wie is de Philips Avance Airfryer XXL HD9653/90 Zwart geschikt?

Natuurlijk hoef je geen bakfanaat te zijn om de HD9653/90 XXL Airfryer aan te schaffen. Ook voor gewone stervelingen is er meer dan genoeg plezier te beleven aan deze state-of-the-art nieuwste generatie hetelucht friteuse van Philips. De afmetingen zijn compact, maar de inhoud is genoeg voor een groot gezin, en je beschikt over allerlei handige functies. Bovendien komt deze Airfryer keer op keer zeer goed uit diverse tests als het gaat om de kwaliteit van bereiding. Grill je liever dan bakken, of hou je graag de opties open? Kies dan de basisuitvoering (HD9650) of een versie met een ander accessoire. Keus genoeg. En ook goed om te weten, de standaard airfryer garantie is 2 jaar!