Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90

Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 friteuse + GrillplaatPhilips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + grillplaat | Wat is er nog handiger dan een Airfryer waarin je makkelijk en gezond de lekkerste snacks en frietjes bakt? Diezelfde Airfryer waarin je ook de heerlijkste vlees-, vis-, en groentegerechten kunt grillen op een speciale plaat! Met de Avance Airfryer XXL HD9654/90 heb je een ruime inhoud waar wel 1.4 kg in past. Met de grillplaat die je erbij krijgt, kun je dan ook heerlijke grillgerechten maken voor het hele gezin. Maar in deze hetelucht friteuse kun je natuurlijk ook gewoon nog frietjes, snacks en allerlei andere gerechten klaarmaken.

Mogelijkheden en accessoires

De Twin TurboStar technologie van Philips zorgt voor de beste en meest efficiënte luchtcirculatie tot nu toe in een Airfryer. Het is dus de beste keuze als je graag snel wilt kunnen eten na een lange dag hard werken. Maar ook als je graag aan de slag wilt met een uitgebreider recept kun je je hart ophalen aan deze hetelucht friteuse. Naast de meegeleverde grillplaat, zijn er nog allerlei accessoires verkrijgbaar voor deze Philips heteluchtfriteuse. Bijvoorbeeld een panverdeler, bakvorm of snackrek.

Gebruik en bediening

Dankzij de duidelijke bedieningsknoppen en het heldere display stel je de gewenste temperatuur en timer makkelijk in. Wachten tot de Airfryer opgewarmd is, hoeft haast niet. Dankzij de Twin TurboStar technologie is de hetelucht friteuse zo goed als meteen klaar voor gebruik. Je doet gewoon het eten erin en wacht tot de timer klaar is. Als je niet zeker weet hoe lang je eten moet bakken, of op welke temperatuur, kun je gebruik maken van een van de voorinstellingen, die je in het menu vindt. De meegeleverde grillplaat past handig in de lade voor extra mogelijkheden.

Geurtjes en hitte

Met een Philips Airfryer ruikt je keuken niet extra naar bakluchtjes. De tijd is voorbij dat je huis nog uren naar snackbar ruikt als je een keertje lekker wilt frituren. Door het gebruik van hete lucht en hooguit een klein beetje olie ruikt het niet anders dan wanneer je gewoon in de pan kookt. Je hebt ook geen last van opspattend, heet vet of een hete buitenkant waar je je aan kunt branden. Philips gebruikt Coolwall-technologie om de hitte binnenin te houden, en de buitenkant lekker koel. Zet hem dus waar je wilt in de keuken, zonder risico op verbranding.

Hoe werkt de Philips HD9654 Airfryer?

Misschien ben je wel benieuwd naar de werking van een airfryer. De lucht in een Philips Avance Collection XXL Airfryer wordt gericht en efficiënt rondgecirculeerd in de binnenruimte. Deze techniek heeft Philips steeds maar weer verbeterd, van Rapid Air tot Twin TurboStar, waar de HD9654 over beschikt. Als extra voordeel voert deze technologie bijna al het overtollige vocht en vet af van je eten. Dat komt door de speciale bodemplaat, die slim is vormgegeven voor dit doel. Dat zorgt niet alleen voor een gezonder resultaat door minder vet, maar ook voor lekkerder mals en knapperig eten.

Wat kun je in de Airfryer XXL HD9654/90 klaarmaken?

Een Airfryer kan veel meer dan alleen frietjes en snacks bakken. In die zin is het een handige combinatie van klassieke friteuse, heteluchtoven en multicooker. De Avance Collection XXL is in principe geschikt om, naast frituren, ook te kunnen bakken en braden. Je maakt er dus ook lekker gebraden vlees in en kunt zelfs taarten en koekjes bakken. Deze uitvoering, de HD9654, is daarnaast extra geschikt om te grillen, omdat je er als accessoire standaard een grillplaat bij krijgt.

Onderhoud en schoonmaken

Na het gebruik kun je het beste de onderdelen van de Airfryer meteen schoonmaken. Zo houd je deze in topvorm en kun je iedere keer weer genieten van lekker, vers eten. Gelukkig kun je de onderdelen die vies worden, makkelijk uitnemen en schoonmaken: zowel de lade, de mand en de grillplaat zijn vaatwasmachinebestendig. Je hebt dus, anders dan bij een frituurpan of oven, haast geen omkijken naar het onderhoud.

Belangrijkste eigenschappen van de Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 Zwart

  • Frituurt met: hete lucht
  • Inclusief grillplaat accessoire
  • Vermogen: 2.225 watt
  • Temperatuur regelbaar tot maximaal 200°C
  • Inhoud: 3.3 liter
  • Maximum capaciteit: 1.4 kg

Voor wie is de Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 Zwart geschikt?

Als je het beste wilt dat er te krijgen is op het gebied van hetelucht friteuses, is een Avance Collection XXL Airfryer van Philips een uitstekende keuze. Deze friteuses komen keer op keer goed uit consumententests en reviews en zijn ook een van de best verkochte heteluchtfriteuses. Onder andere het gebruiksgemak, de kwaliteit van bereide gerechten als de vele uitgebreide mogelijkheden zorgen voor deze prestaties. Als je vaak wilt grillen naast het bakken van frietjes, dan is de HD9654, met standaard bijgeleverde grillplaat, de beste uitvoering voor jou.