Princess 182025 Digital Aerofryer XXL heteluchtfriteuse

Princess 182025 Digital Aerofryer XXL heteluchtfriteusePrincess 182025 Digital Aerofryer XXL airfryer | Inmiddels zijn we op een punt beland dat airfryers net zulke lekkere frietjes kunnen produceren als een friteuse. Meerdere merken doen hun ding op dit front, en Princess is één van de beste en meest gekozen merken op het gebied van airfryers. Dit komt onder meer omdat je binnen hun assortiment kunt kiezen uit meerdere airfryers, zodat er voor ieder huishouden een geschikt apparaat te vinden is. Eén van de airfryers waaruit je kunt kiezen is de Princess 182025 Digital Aerofryer XXL. De naam doet vermoeden dat we hier te maken hebben met een flink grote airfryer. Maakt deze airfryer de verwachtingen waar?

Princess 182025 Digital Aerofryer XXL overzicht

Ten eerste valt het design van deze Princess heteluchtfriteuse op. Het geheel is net iets meer in proportie dan de gemiddelde friteuse. Daarnaast valt het digitale touchscreen meteen op. Niet alleen is dit scherm eenvoudig te bedienen, maar je ziet tevens meteen alle info die je nodig hebt om een bakbeurt tot een succes te maken. Dit is een friteuse die werkt op hete lucht. Friet is niet het enige wat je hierin kunt bakken. De minimale temperatuur is 80 graden Celsius, zodat je bijvoorbeeld ook broodjes of cakes hierin kunt bakken.

In de doos

  • Princess 182025 Digital Aerofryer XXL
  • Handleiding

Technische specificaties

  • Frituursysteem: hete lucht
  • Laadvermogen: 1,2 kg
  • Capaciteit: 3 tot 4 personen
  • Gewicht: 2,3 kg
  • Oppervlakte (B x H x D): 33,5 x 38,5 x 33,5 cm
  • Max. temperatuur: 200 graden Celsius

Bediening van de Airfryer

Eén van de eerste dingen die je zal opvallen aan het design van deze airfryer is het digitale touchscreen. Deze stelt je in staat om eenvoudig en snel instellingen in te stellen. Hierbij heb je een ruime keuze. De maximum temperatuur is 200 graden Celsius, maar het is ook mogelijk om de minimale temperatuur van 80 graden Celsius te gebruiken voor het bakken van voedsel.

Onderhoud van de Princess 182025 Digital Aerofryer XXL

Bij friteuses dien je, om de zoveel tijd, het vet te verversen. Dit is dan ook het moment waarop je onderhoud pleegt bij een friteuse. Een hetelucht friteuse zul je iets vaker moeten onderhouden. Na iedere keer dat je dit apparaat gebruikt hebt, dien je de onderdelen schoon te maken. Gelukkig zijn de onderdelen uitneembaar, zodat je ze eenvoudig kunt reinigen in de vaatwasser.

Voor- en nadelen van de Princess 182025 Digital Aerofryer XXL

Ten eerste is een groot voordeel van de hetelucht friteuse dat je er een hoop in kunt bakken. Van cakejes tot aan friet, alles kan dankzij de minimale temperatuur van 80 graden Celsius en de maximum temperatuur van 200 graden Celsius. De inhoud is groot genoeg om in één keer voor 3 tot 4 personen te bakken. Het digitale display vergroot het gebruikscomfort. Deze airfryer is tegen oververhitting beveiligd en beschikt over een koude wand, zodat je deze eenvoudig kunt verplaatsen na gebruik. Je bent echter wel meer tijd kwijt aan het onderhoud van een airfryer in vergelijking met bijvoorbeeld een friteuse. Na elke keer dat je dit apparaat gebruikt dien je de onderdelen schoon te maken. Gelukkig zijn de onderdelen uitneembaar en zijn ze prima schoon te maken middels de vaatwasser. Daarnaast is een kookrek niet inbegrepen, zodat een extra verdieping geen mogelijkheid is.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een hete lucht friteuse die eenvoudig heerlijke gerechten op tafel kan zetten voor 3 tot 4 personen, dan is dit model airfryer misschien wel de beste heteluchtfriteuse voor jou en een uitstekende keuze.