Princess Digital Family Aerofryer XXL heteluchtfriteuse

Princess Digital Family Aerofryer XXL heteluchtfriteusePrincess Digital Family Aerofryer XXL heteluchtfriteuse | We hebben allemaal zo onze eigen eisen wanneer we op zoek zijn naar een geschikte hetelucht friteuse. Hierbij kun je ten eerste kijken naar de prijs, maar eigenlijk is het veel slimmer om te kijken naar de eigenschappen van het apparaat voordat je überhaupt de prijs bestudeert. Wat zoek je in een airfryer? Moet dit apparaat voedsel kunnen leveren voor 4 tot 5 personen? Moeten in dit apparaat een breed assortiment aan voedsel in geprepareerd kunnen worden? Dient deze eenvoudig te bedienen te zijn? Er is een airfryer die aan al deze eisen voldoet: de Princess Digital Family Aerofryer XXL.

Princess Digital Family Aerofryer XXL overzicht

Dankzij de inhoud van 5,2 liter en het laadvermogen van 1,5 kg is de Princess Aerofryer  één van de grootste airfryers van dit moment. In één klap kun je hier een hoop voedsel in prepareren, voor gezelschappen bestaande uit 4 tot 5 personen. Ook voor grotere groepen kun je hierin prima eten maken. De temperaturen lopen van 80 graden Celsius minimaal tot aan 200 graden Celsius. Hierdoor kun je vele verschillende soorten hapjes en voedsel maken in dit apparaat, van cupcakes tot aan frietjes en bittergarnituur. Daarom moet je dit apparaat in huis halen.

In de doos

  • Princess Digital Family Aerofryer XXL
  • Handleiding

Technische specificaties

  • Frituursysteem: hete lucht
  • Laadvermogen: 1,5 kg
  • Capaciteit: 4 tot 5 personen of meer
  • Gewicht: 7,4 kg
  • Oppervlakte (B x H x D): 34 x 37 x 39 cm
  • Max. temperatuur: 200 graden Celsius

Bediening en onderhoud van de Princess Digital Family Aerofryer XXL

Dankzij het digitale touchscreen van deze airfryer is het een gemak om dit apparaat te bedienen. Je selecteert hier wat je wilt prepareren en welke temperatuur je hiervoor nodig gaat hebben. Hierna wacht je totdat het temperatuurlampje aangeeft dat de heteluchtfriteuse de juiste temperatuur bereikt heeft. Dan kun je gaan bakken. Een airfryer zoals dit model van Princess verschilt van de reguliere friteuses in het opzicht dat je vaker de boel schoon moet maken. Na gebruik dien je de onderdelen schoon te maken. Gelukkig is dit makkelijk: onderdelen zijn los te koppelen en kunnen in de vaatwasser gereinigd worden.

Voor- en nadelen van de Princess Digital Family Aerofryer XXL

Door de grote capaciteit kun je aan de hand van deze hete lucht friteuse in één klap een grote groep van hapjes en snacks voorzien. Door de vele temperaturen die je kunt selecteren heb je de keuze uit een hoop lekkers. De display en het temperatuurlampje maken dit één van de makkelijkst te gebruiken airfryers van dit moment. Tevens is het geheel eenvoudig schoon te maken. Dit maakt het model een van de beste hetelucht friteuses die je kunt kopen. Het enige nadeel van de hetelucht friteuse is het feit dat deze iets zwaarder is dan andere airfryers. Met een gewicht van 7,4 kg is het net wat moeilijker om dit apparaat op te tillen en te verplaatsen.

Conclusie

De Princess Aerofryer is de state of the art airfryer van dit moment. Nergens vind je een betere hete lucht friteuse die voor een groot gezelschap allerlei heerlijke hapjes en snacks kan prepareren.