Princess Digitale Aerofryer XL Design heteluchtfriteuse

Princess Digitale Aerofryer XL Design heteluchtfriteusePrincess Digitale Aerofryer XL Design heteluchtfriteuse | Je kunt wel een enorm bakbeest aanschaffen, maar als je voldoende hebt aan een hete lucht friteuse voor 2 tot 3 personen… waarom zou je dan een grote airfryer aanschaffen? In dat geval is de Princess Digitale Aerofryer XL Design een alternatief waarvoor je zou kunnen kiezen. Dit is een airfryer uit de Digital serie van Princess. ‘Digital’ refereert naar het digitale touchscreen aan de hand waarvan je jouw instellingen maakt. Dit display heeft het gebruikscomfort van deze airfryer significant vergroot. Is deze hetelucht friteuse een aankoop waard?

Princess Digitale Aerofryer XL Design overzicht

Middels het digitale touchscreen kun je dus kiezen uit diverse instellingen, uiteenlopend van 80 graden Celsius minimaal tot aan 200 graden Celsius. Hier kun je dus van alles in prepareren: gestoomde groente, cakejes, koekjes, vlees, frietjes, snacks en bittergarnituur. Deze veelzijdigheid maken een airfryer überhaupt tot een slimme aankoop, voor welk merk en model je ook kiest. De inhoud van 3,2 liter en het laadvermogen van 1 kg maken deze heteluchtfriteuse prima geschikt van gezelschappen bestaande uit 2 tot 3 personen.

In de doos

  • Princess Digitale Aerofryer XL Design
  • Handleiding
  • Kookrek

Technische specificaties

  • Frituursysteem: hete lucht
  • Laadvermogen: 1 kg
  • Capaciteit: 2 tot 3 personen
  • Gewicht: 4,7 kg
  • Oppervlakte (B x H x D): 31,8 x 38,1 x 38 cm
  • Max. temperatuur: 200 graden Celsius

Bediening van de hete lucht friteuse

Het werd al eerder benoemd: het gebruikersgemak wordt significant vergroot dankzij de digitale display. Hierop selecteer je eenvoudig het programma (en de bijbehorende temperatuur) die je nodig hebt om het voedsel optimaal te prepareren. Hierbij is onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten voedsel. Wanneer de airfryer op temperatuur is, kun je beginnen.

Onderhoud van de Princess Digitale Aerofryer XL Design

Wat sommige mensen als een nadeel van een airfryer kunnen ervaren, is het feit dat je na gebruik altijd de onderdelen van de airfryer goed schoon dient te maken. Gelukkig hoef je hiervoor zelf weinig moeite te doen. Alle onderdelen van deze hetelucht friteuse zijn uitneembaar en schoon te maken via de vaatwasser.

Voor- en nadelen van de Princess Digitale Aerofryer XL Design

De Princess airfryer voert ten eerste uitstekend zijn taken uit. Je zult genoeg maken voor 2 tot 3 personen, en het zal allemaal heerlijk smaken. Dankzij het digitale touchscreen is het gebruik van deze airfryer een eitje. Je hebt veel variatie qua voedsel en het geheel is eenvoudig te onderhouden. Dankzij het meegeleverde kookrek kun je een extra verdieping in het apparaat maken. Als je op zoek bent naar een grotere airfryer, is deze airfryer te klein. Verder kleven er, ons inziens, weinig nadelen aan dit apparaat. Wat kunnen we zeggen, het is gewoon een top apparaat.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een heteluchtfriteuse die diverse soorten voedsel kan prepareren voor 2 tot 3 personen, is deze airfryer van Princess de perfecte keuze. Deze airfryer heeft alles wat je nodig hebt en wordt geleverd met een goede garantie.