Princess Superior Fryer 183001

Princess Superior Fryer 183001

Waar moet je op letten als je een nieuwe frituurpan aanschaft? Je kijkt vanzelfsprekend naar de prijs en het merk, maar er zijn ook andere belangrijke aandachtspunten, zoals de inhoud, het vermogen en handige extra functies. Op deze website vind je productbeschrijvingen van tientallen friteuses, waardoor jij gemakkelijk een vergelijking maakt. Lees op deze pagina meer over de Princess Superior Fryer 183001. Zo ontdek je snel of deze friteuse jouw nieuwe aanwinst wordt.

Princess Superior Fryer 183001

De Princess Superior Fryer 183001 is een frituurpan waarmee je met gemak friet bakt voor 3 personen. De frituurpan bestaat uit een verwarmingselement, een RVS pan, een mand en een deksel: hiermee kun jij zelf de lekkerste friet bereiden. het enige wat jij hoeft te doen is de pan vullen met olie of vet en de juiste temperatuur kiezen. Met het aanschaffen van een frituurpan als de Princess Superior Fryer 183001 maak je het voor jezelf extra makkelijk.

In de doos

  • Handleiding

De installatie van de Princess Superior Fryer 183001

De frituurpan wordt geleverd met een handleiding. Hierop staat altijd aangegeven welke stappen je moet ondernemen voor het eerste gebruik van de friteuse. Daarna steek je de stekker in het stopcontact en voeg je de olie of het vet toe. Zodra die op temperatuur is kun je de friet toevoegen.

Specificaties

  • Vermogen: 3200 W
  • Laadvermogen: 0,6 kg
  • Effectief laadvermogen: 0,5 kg
  • Capaciteit in personen: 2 à 3
  • Frituursysteem: olie of vet

Bediening en onderhoudPrincess Superior Fryer 183001 friteuse

Het gebruik van deze frituurpan van Princess spreekt grotendeels voor zich. Met de draaiknoppen bepaal je de temperatuur van de olie. Gaat het lampje knipperen? Dan is de frituurpan op temperatuur en kun je de friet toevoegen. Er zit geen timer op de frituurpan, maar je kunt wel gebruik maken van het kijkvenster. Zo zie je of je friet al goed is en kun je dit eruit halen en serveren.

Onderhoud is van groot belang: de frituurpan heeft een langere levensduur wanneer je kiest voor goed onderhoud. Ververs de olie eens in de zoveel tijd en maak dan meteen de losse onderdelen ook schoon. De binnenpan, de deksel en het mandje kunnen in de vaatwasser: deze worden daardoor goed gereinigd. Daarna zet je alles weer in elkaar en voeg je de nieuwe olie toe.

Voor- en nadelen

Het apparaat heeft een hoog vermogen, waardoor de olie snel op temperatuur is. Je hoeft dan ook niet lang te wachten totdat jouw friet klaar is. Het handige kijkvenster is ook een voordeel: je houdt jouw friet goed in de gaten zonder dat je de deksel omhoog hoeft te doen. De aanwezigheid van een geurfilter is ook een voordeel: dit voorkomt de verspreiding van nare geuren in huis. Welke nadelen heeft het model? Een mogelijk nadeel is dat de handvat niet ingeklapt kan worden. Dit zorgt ervoor dat het handvat blijft uitsteken, waardoor opbergen wellicht uitdagender wordt.

Conclusie

Friet bakken voor 3 personen? Dan is de Princess Superior Fryer 183001 zeker een prima keuze. De goede frituurpan is compact, eenvoudig in gebruik en voorzien van vaatwasmachinebestendige onderdelen. Ook het hoge vermogen is een van de redenen om dit model aan te schaffen.