Tefal ActiFry Express FZ751W

Tefal ActiFry Express FZ751W

Binnen onze maatschappij is het bijna niet meer weg te denken dat we gezonder gaan leven. Veel mensen worden zich bewust van de producten die in de supermarkt te vinden zijn, maar velen willen ook gewoon kunnen genieten van fastfood. Fastfood hoeft echter niet meer heel ongezond te zijn. De Tefal ActiFry Express FZ751W komt daarbij te hulp. Door middel van deze airfryer heb je altijd de mogelijkheid om van je snacks te genieten, zonder dat je hierbij veel vetten binnen krijgt.

Tefal ActiFry Express FZ751W heteluchtfriteuse overzicht

De Tefal ActiFry heteluchtfriteuse kan gezien worden als een goede vervanging van jouw frituurpan. Deze airfryer heeft namelijk maar een klein beetje olie nodig om jouw friet krokant te maken, waarbij je niet meer hoeft te kijken tijdens de bereiding. De timer schakelt het apparaat namelijk vanzelf uit wanneer jouw maaltijd klaar is, waardoor deze ook niet extra gegaard wordt. Uiteraard kun je ook de meest uiteenlopende gerechten klaarmaken met deze airfryer, doordat deze grilt, roostert en bakt. Aan het einde koppel je de onderdelen los voor de schoonmaak.

In de doos

 • Tefal ActiFry Express FZ751W
 • Handleiding
 • Snackmandje
 • Twee receptenboekjes

Technische specificatiesTefal ActiFry Express XL FZ751W heteluchtfriteuse

 • Frituursysteem: Hete lucht
 • Laadvermogen: 1,2 kilogram
 • Capaciteit in personen: 3 tot 4 personen
 • Materiaal: Kunststof
 • Type kunststof: Plastic
 • Materiaal handvat: Kunststof
 • Kleur: Wit
 • Vorm: Rond
 • Afwerking: Glanzend
 • Maximum temperatuur: 180 graden Celsius
 • Timer: Ja
 • Automatische uitschakeling: Ja

Bediening van de Tefal ActiFry Express FZ751W heteluchtfriteuse

De bediening van de Tefal ActiFry Express FZ751W heteluchtfriteuse gebeurt aan de hand van een draaiknop. Met deze draaiknop kun je de temperatuur tot 180 graden Celsius zetten, waardoor je de perfecte snacks kunt maken. Op welke instellingen je het apparaat hebt gezet zie je eenvoudig terug op het display, waardoor je nooit meer verkeerd zit en de gerechten er perfect uit komen. Hierdoor is er een eenvoudige bediening en kan iedereen er mee overweg.

Onderhoud van de Tefal ActiFry Express FZ751W

Gelukkig is deze hetelucht friteuse is eenvoudig te onderhouden. Je kunt de verschillende onderdelen, zoals de binnenbak en de snackmand, eruit halen en in de vaatwasser stoppen voor de beste schoonmaak. De rest van het apparaat doe je met een doekje af, waardoor ook eventuele spetters niet meer te zien zijn. Doordat alles eenvoudig eruit te halen is, hoef je geen uren staan te schrobben op jouw airfryer en ben je na het koken in slechts enkele minuten klaar met het opruimen van de keuken.

Voor- en nadelen van de Tefal ActiFry Express FZ751W

Dat deze Tefal ActiFry Express FZ751W airfryer voordelen heeft staat buiten kijf. Het toestel heeft o.a. een ingebouwde pendelarm. Deze zorgt ervoor dat de ingredi├źnten keer op keer gedraaid worden, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt. Wil je toch weten hoe het proces eraan toe gaat? Dan kun je via het kijkvenster meekijken. Zo hoef je alsnog niets te doen en zie je precies hoe jouw maaltijd tot stand komt in het apparaat. Ook qua garantie op de aifryer zit het wel goed. Je moet er bij de Tefal ActiFry Express FZ751W hetelucht friteuse wel rekening mee houden dat er geen hele grote porties in kunnen. Hierdoor kunnen de grotere gezinnen of wanneer je vrienden over de vloer hebt niet direct eten.

Conclusie

De Tefal ActiFry Express FZ751W heteluchtfriteuse is een goede oplossing voor wanneer je gezonder wilt leven, maar wel wilt blijven genieten van de lekkere snacks. Deze airfryer zorgt er met slechts een klein scheutje olie voor dat alles knapperig wordt. Daarbij ben je altijd voorzien van veel gebruiksgemak en kun je vanaf jouw luie stoel meekijken tijdens het bakproces. Je hoeft immers alleen nog maar de timer aan te zetten, waardoor jouw maaltijden altijd op tijd op tafel staan en iedereen kan genieten van jouw nieuwe kookkunsten en uitprobeergerechten.