Tefal ActiFry Genius XL AH9608 heteluchtfriteuse

Tefal ActiFry Genius XL AH9608 heteluchtfriteuse

Gezonder leven wordt voor veel mensen steeds belangrijker. De meesten zien het gevaar van veel fastfood in en schakelen daarom over naar veel groente en fruit. Echter kom hier geen gebalanceerd dieet uit, waardoor het alsnog voor een ongezond dieet kan zorgen. Met de Tefal ActiFry Genius XL AH9608 heteluchtfriteuse is dit verleden tijd. Deze hetelucht friteuse maakt het namelijk mogelijk om friet klaar te maken zonder dat je hierdoor veel vet toegediend krijgt. Met deze airfryer kan je dus alle kanten op.

Tefal ActiFry Genius XL AH9608 heteluchtfriteuse overzicht

De Tefal ActiFry Genius XL AH9608 heteluchtfriteuse is gemaakt voor de grote gezinnen. Je kunt namelijk tot wel 1,7 kilogram tegelijk maken, wat neerkomt op acht porties. Hiervoor heb je negen automatische menu-instellingen tot je beschikking, wat jou veel variatie in maaltijden biedt. Het enige wat je hoeft te doen is de producten erin te doen met een scheutje olie, waarna het apparaat de rest doet. Met behulp van de Dual Motion Technology heb je er geen omkijken meer naar.

In de doos

 • Tefal ActiFry Genius XL AH9608 heteluchtfriteuse
 • Handleiding
 • Kookboek

Technische specificatiesTefal ActiFry Genius XL AH9608 heteluchtfriteuse

 • Frituursysteem: Hete lucht
 • Friteuse technologie: Dual Motion Technology
 • Laadvermogen: 1,7 kilogram
 • Capaciteit in personen: 8 personen
 • Materiaal: Kunststof
 • Type kunststof: Plastic
 • Afwerking: Mat en glanzend
 • Kleur: Zwart
 • Maximum temperatuur: 220 graden Celsius
 • Timer: Ja
 • Temperatuurlampje: Ja
 • Automatische uitschakeling: Ja

Bediening van de Tefal ActiFry Genius XL AH9608 heteluchtfriteuse

De bediening van de Tefal heteluchtfriteuse gebeurt aan de hand van het touchscreen. Met dit display kun je eenvoudig een van de automatische menu-instellingen aangeven, waardoor je altijd het beste programma voor jouw friet, snacks, loempia’s, balletjes, kip en desserts hebt. Ook zijn er nog aparte mogelijkheden voor complete maaltijden en wokken. Hierdoor heb je een groot gebruiksgemak, waarbij je altijd de optimale temperatuur te pakken hebt.

Onderhoud van de Tefal ActiFry Genius XL AH9608

De Tefal ActiFry Genius XL AH9608 is eenvoudig schoon te maken door de verwijderbare onderdelen. Deze onderdelen zijn namelijk vaatwasser bestendig, waardoor het reinigen een fluitje van een cent wordt. Het enige wat je hoeft te doen is deze onderdelen losklikken en ze in de vaatwasser te plaatsen. De buitenkant van de airfryer neem je af met een doekje, waardoor deze weer blinkt en klaar is voor een volgend gebruik. Je bent hierdoor geen uren kwijt aan schoonmaak en hebt altijd een hygiënisch hulpmiddel in handen.

Voor- en nadelen van de Tefal ActiFry Genius XL AH9608

De Tefal ActiFry Genius XL AH9608 is voorzien van Dual Motion Technology, wat ervoor zorgt dat je er geen omkijken meer naar hebt. Je kunt met weinig olie aan de slag om de lekkerste gerechten te maken, waarbij je de mogelijkheid hebt om voor 8 man een volledige maaltijd op tafel te zetten. De grote hoeveelheid automatische instellingen zorgen daarbij voor nog meer gebruiksgemak, welke je eenvoudig in kunt stellen via het touchscreen. Het enige nadeel van de airfryer is dat het apparaat veel ruimte in beslag neemt door de grootte. Je zult daarom wel voldoende plaats moeten hebben op jouw aanrecht.

Conclusie

Voor de grote gezinnen en de huishoudens die vaak mensen over de vloer hebben, is de Tefal ActiFry Genius XL AH9608 zeker een uitkomst. Niet alleen kun je er de lekkerste gerechten mee op tafel zetten, ook draag je bij aan een gezondere levensstijl. De hetelucht friteuse zorgt er namelijk voor dat je altijd een vetvrije maaltijd op tafel hebt staan, zodat je zelfs van de friet kunt genieten zonder je schuldig te voelen. Een cheat dag zit er niet meer in met dit apparaat en jouw gezin zal versteld staan van de heerlijke gerechten die je ermee fabriceert. Een van de beste grote airfryers van dit moment.