Tefal ActiFry Original FZ7118 heteluchtfriteuse

Tefal ActiFry Original FZ7118 heteluchtfriteuse

De Tefal ActiFry Original FZ7118 heteluchtfriteuse is de perfecte oplossing voor een gezondere levensstijl. Je hebt namelijk geen frituurvet meer nodig om friet met snacks klaar te maken, waardoor je het gelijk gaat merken aan jouw gezondheid. Daarnaast is dit veelzijdige keukenapparaat geschikt voor complete maaltijden voor het gezin, waardoor je nooit meer hoeft te koken en je er ook geen omkijken meer naar hebt. Het gebruiksgemak is groot en zo zijn de verschillende recepten die je kunt uitproberen.

Tefal ActiFry Original FZ7118 heteluchtfriteuse overzicht

De Tefal ActiFry Original FZ7118 hetelucht friteuse kan een grote variatie aan gezonde gerechten bereiden, waarbij alleen hete lucht gebruikt wordt. Voordat het apparaat het werk doet, voeg je de ingrediënten toe en giet er een eetlepel olie aan toe. Zo kun je voor vier personen friet en snacks klaarmaken in enkele minuten, waarbij het apparaat automatisch uitschakelt aan het einde van het bereiden. Daarna hoef je de onderdelen alleen nog maar los te halen van de airfryer en je kunt alles eenvoudig schoonmaken.

In de doos

 • Tefal ActiFry Original FZ7118 heteluchtfriteuse
 • Snackmandje
 • Doseerlepel
 • Handleiding

Technische specificatiesTefal ActiFry Original FZ7118 heteluchtfriteuse

 • Frituursysteem: Hete lucht
 • Capaciteit in personen: 3 tot 4 personen
 • Materiaal: Kunststof
 • Type kunststof: Plastic
 • Materiaal handvat: Kunststof
 • Kleur: Zwart
 • Maximum temperatuur: 180 graden Celsius
 • Timer: Ja
 • Automatische uitschakeling: Ja
 • Bediening: Knoppen met display

Bediening van de Tefal ActiFry Original FZ7118 heteluchtfriteuse

De Tefal ActiFry Original FZ7118 airfryer is uitgerust met knoppen. Door middel van deze knoppen kun je de temperatuur instellen, zodat je altijd het juiste programma tot je beschikking hebt. Welke instellingen je ingeeft en op welke tijd de timer is ingesteld zie je eenvoudig terug op het display. Zo kun je nooit meer de fout in gaan en het verkeerde programma aanzetten. Je hebt hierdoor ook meer gebruiksgemak, waarbij je alleen nog maar op de klok hoeft te kijken of de airfryer al bijna klaar is met het bereiden van jouw gerecht.

Onderhoud van de Tefal ActiFry Original FZ7118

Als er een apparaat is dat eenvoudig te reinigen is, dan is het de Tefal heteluchtfriteuse wel. Deze airfryer is namelijk voorzien van veel verwijderbare onderdelen, welke vaatwasmachinebestendig zijn. Hierbij blijft de antiaanbaklaag ook altijd behouden. Ook de deksel, het snackmandje, de pendelarm, de filter en de doseerlepel kunnen gewoon in de vaatwasser. In slechts enkele minuten heb je jouw keuken opgeruimd en zijn de onderdelen weer schoon voor een volgend gebruik.

Voor- en nadelen van de Tefal ActiFry Original FZ7118

Deze heteluchtfriteuse is een veelzijdig keukenapparaat waar je niet alleen al jouw fastfood op een gezondere manier mee kunt nuttigen, maar ook de meest aparte gerechten mee kunt maken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is alle ingrediënten van het gerecht erin te doen, een scheutje olie erbij en het apparaat op de juiste temperatuur in te stellen. Echter is het apparaat niet geschikt voor wanneer je meer mensen over de vloer hebt. De inhoud is namelijk te klein voor vijf of meer porties.

Conclusie

Als je een redelijk voordelige airfryer wilt hebben die voornamelijk de gerechten voor het gezin klaar kan maken dan is de Tefal ActiFry Original FZ7118 hetelucht friteuse de beste keuze. Deze machine kan er namelijk voor zorgen dat jouw koken weer leuk wordt, doordat je er eigenlijk weinig meer voor hoeft te doen. De verschillende gerechten kun je eenvoudig opzoeken in een receptenboek, waardoor je nog meer mogelijkheden voor jezelf creëert en je indruk kunt maken op het gezin met een nieuw en voornamelijk gezond gerecht.