Wat zijn de beste airfryer merken?

Wat zijn de beste airfryer merken?

Het aantal modellen van de airfryer zijn niet op een hand te tellen. Veel verschillende merken hebben andere modellen op de markt gebracht, welke ook allemaal andere specificaties hebben. Het is vaak afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur wat het beste merk is. Als je het nog helemaal niet weet en eerst wat extra inspiratie op wilt doen, heb je wellicht iets aan onderstaande informatie. Hiermee word je namelijk op weg geholpen om voor jezelf het beste merk te vinden, zodat je ervan verzekerd bent dat je de juiste keuze maakt. Lees in dit artikel wat de beste airfryer merken zijn.

De best geteste airfryerWat zijn de beste airfryer merken? - Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90

Als je gaat kijken naar de best geteste airfryer, waarbij je ook verzekerd bent van de beste koop, dan moet je je ogen openhouden voor de Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90. Deze heteluchtfriteuse heeft een inhoud van 1,4 kilogram, waardoor je er voor het gehele gezin een portie friet in klaar zou kunnen maken. De grotere gezinnen zijn hierbij voorzien van het grootste gebruiksgemak. Hiervoor hoef je ook niet veel geld uit te geven. Voor nog geen 200 euro heb jij het apparaat in jouw keuken staan en kun je genieten van alle voordelen die deze met zich meebrengt.

De beste XL airfryer

De Inventum Airfryer GF552HL is een van de beste XL airfryers. Deze heeft een inhoud van 1,6 kilogram. Hierdoor kunnen veel mensen tegelijkertijd aanschuiven aan tafel, zonder dat er ook maar iemand hoeft te wachten op een portie friet. Het voordeel van Inventum is dat er weinig poespas omheen zit. Je hebt een aantal goede functies erop zitten, die voor alle gerechten van belang zijn, en alles wat je niet standaard nodig hebt, is weggelaten. Hierdoor is het een eenvoudige machine, welke bij ieder huishouden in de keuken zou kunnen staan. En je betaalt er nog geen 100 euro voor.

Goedkope airfryer voor het hele gezin

De Princess 182050 Family Aerofryer XXL is het beste getest voor de grote gezinnen. Met een capaciteit van 1,2 kilogram heb je altijd genoeg eten klaargemaakt om alle monden te kunnen vullen. De Princess apparaten staan bekend om het goedkope, maar hoogwaardige kwaliteit prestaties. Voor nog geen 100 euro heb je deze familie hetelucht friteuse al in huis en ben je van veel verschillende programma’s voorzien. Jouw maaltijden worden hierdoor niet alleen gezonder, maar ook eenvoudiger te bereiden. Het lang in de keuken staan is vanaf nu verleden tijd en je houdt meer tijd over met het gehele gezin.

Beste kleine airfryer

Als je voornamelijk op zoek bent naar de beste kleine airfryer, dan zijn er ook een tal van mogelijkheden. Een daarvan is de Philips Viva Airfryer HD9621/90. Deze airfryer heeft een capaciteit van 800 kilogram, waardoor je er met twee tot drie personen van zou kunnen eten. Doordat er een kleine capaciteit is, wordt het wel lastiger om complete maaltijden te bereiden. Je kunt er daarnaast niet met visite van eten. Echter is het een goede uitkomst voor de alledaagse maaltijden, waarbij je alleen met jouw partner aan tafel zit en wilt genieten van de lekkerste recepten.